De houten verkoop chalet is in eerste instantie ontwikkeld voor de kerstmarkten in december maar worden inmiddels het hele jaar door gebruikt voor de verkoop van snacks, ijs en drank op de meest uiteenlopende plaatsen; ze zijn zelfs als informatiestand, kassaruimte, omkleedruimte, rokersruimte en slaapruimte gebruikt.
De chalets zijn vooral interessant indien ze voor langere tijd gebruikt worden omdat ze perfect afsluitbaar zijn.
De chalet meet aan de buitenkant 3 X 3 m en binnen in de chalet blijft een ruimte van 2,5 X 2,5 m over.
De standaard chalet is voorzien van een houten vloer, een 16 A zekeringkast met 3 stopcontacten, een afsluitbare zijdeur en heeft een geissoleerd dak De voorkant is voorzien van een afdak met klapluik en een toogblad maar kan ook volledig opengezet worden door middel van 2 klapdeuren.
Er kan ook een luxe uitvoering geplaatst worden, daarbij wordt de chalet extra uitgerust met een tafel van 2,5 m, verlichting en een verwarming.


Huurprijzen in december/januari Standaard chalet incl. houten vloer, 16 A zekeringkast met 3 stopcontacten, afsluitbare zijdeur en geisoleerd dak:
1e week: 300
2e week: 250
3e week: 200
Hele maand december: 750
Maanden januari tem november: 300 per maand

Luxe pakket bestaande uit tafel, verlichting en verwarming: 30

Al onze prijzen zijn inclusief plaatsing en transport binnen Limburg mits er een heftruck ter plaatse beschikbaar is. Indien wij zelf een heftruck moeten meebrengen dan komt er een eenmalige meerprijs van 80 bij.